ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣΚΑΦΕΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ & ΣΙΑ
Σας προσφέρουμε τις ίδιες υπηρεσίες πληροφορικής υποστήριξης, όπως οι “μεγάλοι» αλλά με πολύ μικρότερο κόστος.
Μία νέα είσοδος στον χώρο της κατασκευής και του interior design.

   

 

   

   

inplus banner 03

   

banner small pcway

   

   

banner front asteras 003

   

   

Τη λύση δίνει η Τεχνόλυση


 

Η ΤΕΧΝΟΛΥΣΗ με 25ετη πείρα στον τομέα της πράσινης ενέργειας, του βιομηχανικού αυτοματισμού των ηλεκτρομηχανολογικών και οικονομοτεχνικών μελετών, μπορεί να προσφέρει την κατάλληλη λύση σε κάθε θέμα ενέργειας. Με ουσιαστική γνώση και πείρα, συνεργαζόμενοι με τα καλύτερα συνεργεία και χρησιμοποιόντας μόνο άριστης ποιότητας υλικά, περαιώνουμε με επιτυχία κάθε project άποτελεσματικά, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Αναλυτικά, στο αντικείμενό μας εμπίπτουν:

Εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων

Ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των φωτοβολταϊκών στέγης — δώματος (έως 10 kW) που τον τελευταίο καιρό αποτελεί την πλέον ασφαλή και αποδοτική επένδυση. Μελέτη, αδειοδότηση, προμήθεια υλικού, εγκατάσταση και συντήρηση του φωτοβολταϊκού συστήματος με ISO της TÜV Hellas.

Βιομηχανικοί αυτοματισμοί

Oι αυτοματισμοί στον βιομηχανικό τομέα αποτελούν πλέον απαραίτητη προϋπόθεση ανταγωνιστικότητας και απόδοσης. Ασχολούμαστε με προμήθεια και εγκατάσταση αισθητηρίων, συλλογή πληροφοριών και ανάλυση παραμέτρων της παραγωγικής διαδικασίας, τον απομακρυσμένο έλεγχο και αυτοματοποίηση του χειρισμού παραγωγής ή μιας μηχανής. Ακόμη επίβλεψη μέσω SCADA. Εκσυγχρονισμοί, μετατροπές και βελτιώσεις αυτοματισμών.

Υπέρυθρη θέρμανση

Μελέτη — εγκατάσταση θερμαντικών πάνελ. Προσφέρουν μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% σε σχέση με τα συμβατικά θερμαντικά μέσα (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) και 80% σε σχέση με τα κλιματιστικά και τα συμβατικά ηλεκτρικά θερμαντικά. Εξαιρετικά απλά και ασφαλή στην εγκατάσταση και χρήση τους.

Λέβητες ιόντων

Μελέτη — εγκατάσταση — συντήρηση λέβητα ιόντων χωρίς ανάγκη μετατροπών στο ήδη υπάρχον σύστημα. Έως και 60% οικονομία στην θέρμανση σε σχέση με του συμβατικούς λέβητες πετρελαίου. Μικρό κόστος εγκατάστασης, μηδενικό κόστος συντήρησης. Ιδανικά οικονομική λύση στο χώρο της θέρμανσης.

Οι δύσκολοι καιροί επιβάλλουν να σκεφτόμαστε όλοι πολύ καλά την κάθε μας κίνηση, ειδικά όταν αφορά σε επένδυση χρημάτων, κόπου και χρόνου. Οι άριστοι επαγγελματίες είναι απαραίτητοι σε μια τέτοια προσπάθεια. Εμείς φροντίζουμε, με διαρκή ενημέρωση και κατάρτηση, να είμαστε πάντα μπροστά στον τομέα μας, ώστε εσείς να κερδίζετε, σε ποιότητα και οικονομία, από κάθε project που εμείς αναλαμβάνουμε.

Ηλιακό αερόθερμο

Μελέτη και εγκατάσταση ηλιακού αερόθερμου. Ένας νέος, έξυπνος τρόπος να ζεστάνετε οικονομικά και υγιεινά τους χώρους σας. Η ηλιακή ακτινοβολία περνά από το αερόθερμο και θερμαίνει τον αέρα που διοχετεύεται στο χώρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά και σε συνδυασμό με καυστήρα αερίου. προσφέρει θέρμανση, καθαρό αέρα απαλλαγμένο από σκόνη, υγρασία και μούχλα.

ΤΕΧΝΟΛΥΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΕΙΑΣ

Διεύθυνση

  • Οδός: Μελισσοχωρίου 7,
  • Τ.Κ: 59300
  • Πόλη: Αλεξάνδρεια
  • Νομός: ΗΜΑΘΕΙΑΣ
  • Χώρα: Ελλάδα

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο: τηλ: 23330 25097 κιν.: 6973 558 798 Αθανάσιος Κ. Δημάδης Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ
  • Fax: fax: 23330 25097
  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Hits:: 1050

Comment Via Facebook

Κοινοποίηση:

Bookmark and Share

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

   
   
   
   
   
   

Best Joomla Templates - Joomla-Monster.com

   

 

   

Το Diadyktioclub ενώνει τους επαγγελματίες με ποιοτικές και πιο αποδοτικές προτάσεις προβολής.

pornosikişxnxxrokettubekızlık bozma izle -
© Diadyktio